Töissä ollessani oli tullut pakettikortti, ja tänään sen sitten hain. Postissa jo tuli mieleen, että mahtaako olla teemana vihreä, kun oli paketti oli kääritty vihreään unikkopaperiin, ja olikein arvasin! Vihreää teetä, vihreä Royal, vihreä kortti, kiva itse tehty vihreävalkoinen kassi, näppärä kääntökassi, jossa toinen puoli on raidallinen ja toinen kukikas. Olet kyllä niin hyvä ompelemaankin, että alan ihan kadehtia. Ja ihanan lehmuksenvihreää Marks&Kattensin pellavalankaa. Ehdottelit huivia, en sano ei, vaikka tulisi tuosta komia pöytäliinakin. Ristikkolehti, mistä arvasit että käyttöä on tuollekin?

Itseään ei Sny vielä paljastanut, epäilyshän mulla tästä henkilöllisyydestä oli, kun satuin kovasti tutun näköistä tavaraa eräässä blogissa näkemään.

Mutta kun pääsin postireissulta kotiin, oli laatikkoon tullut lisää postia, ja myös nimpparipaketti Snyyltä. Eli hyvä päivä kaiken kaikkiaan. Nimpparipaketti olikin sitten kesänkeltainen, oli kaksi rättiä, kuivattuja hedelmiä ja mummokortti.

Ja ystäväkseni ilmoittautui Haga, blogista  www.metsankeskelta.vuodatus.net/ , kuten olin vähän uumoillutkin

Vähän haikeaa, kun tämäkin kierros nyt loppuu. On ollut kiva väsätä paketteja Kvaakkulille, ja kiva on ollut niitä saada Hagalta. En ole vielä päättänyt, että tulenko mukaan syksyllä, mutta aika näyttää, akat päättää.